Hvad jeg tilbyder

Som fotojournalist har jeg stor erfaring med at tale med mennesker og fortælle deres historie, og det er med afsæt i netop min fotojournalistiske erfaring og faglighed, at jeg som udgangspunkt tilbyder tre former for fortælling og formidling.

Har du andre idéer til, hvad vi kan lave sammen, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Din fortælling – Med udgangspunkt i dine fotografier skaber vi sammen en sammenhængende fortælling om dit liv. Jeg arbejder med afsæt i tre “pakkestørrelser” som alle fås i en flot version og en ekstra flot. Men det hele kan selvfølgelig tilpasses dine særlige ønsker. Du kan læse mere om mulighederne snart.

service_din_fortaelling

Virksomhedens fortælling – Hvad enten din virksomhed har brug for at finde sin kernefortælling og have en sikker og stærk tekstsamling til brug i forskellige materialer eller det er tid til at lave den store jubilæumsbog, så kan jeg hjælpe jer.

service_din_ virksomhed

Den vigtige fortælling- Nogle fortællinger er så vigtige, at de skal ud til flere mennesker end den nærmeste familie eller kundekreds. Det kan eksempelvis være at foreningen har brug for en særlig formidling af sit virke eller museet, der har brug for et nyt pust i fortælleformen.

demo13

Dit projekt – Har du andre tanker, om hvad jeg kan hjælpe dig med at fortælle eller formidle, så er du altid velkommen til at kontakte mig, og så finder vi ud af, hvordan vi kan realisere det sammen. Hvad enten det er en begravelsestale eller et større formidlingsprojekt for børn.

service_dit_projekt