Hvad jeg tilbyder

Som fotojournalist har jeg stor erfaring med at tale med mennesker og fortælle deres historie, og det er med afsæt i min fotojournalistiske erfaring og faglighed, og mine studier i digital æstetik og interaktionsdesign, at jeg i dag arbejder med fortællinger på mange platforme.

Her er nogle af de mest almindelige fortællinger jeg arbejder med, men har du andre idéer, så kontakt mig endelig.

Virksomhedens fortælling – Hvad enten din virksomhed har brug for at finde sin kernefortælling og have en sikker og stærk tekstsamling til brug i forskellige materialer eller det er tid til at lave den store jubilæumsbog, så kan jeg hjælpe jer.

service_din_ virksomhed

Din fortælling – Med udgangspunkt i dine fotografier skaber vi sammen en sammenhængende fortælling om dit liv. Vi arbejder med nedslag i din historie, og du kan derfor i et vist omfang styre prisen. Du kan læse mere om muligheder og priser snart. Men kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål.

service_din_fortaelling

Rumlige fortællinger

demo13

Dit projekt – Har du andre tanker, om hvad jeg kan hjælpe dig med at fortælle eller formidle, så er du altid velkommen til at kontakte mig, og så finder vi ud af, hvordan vi kan realisere det sammen. Hvad enten det er en begravelsestale eller et større formidlingsprojekt for børn.

service_dit_projekt